Daan moet trouwen van zijn moeder

Verhaal van Hakan Boylas uit de schrijfklas 2011-2012

Daan is achttien jaar maar op een dag zij zijn moeder je moet trouwen. En z n moeder zij ik ga het niet meer vol houwen want ik ben nu te oud. En papa is ook te oud.
En daan ging op zijn mooie paard en zoekte uren lang een hele mooie prinses en om 12 uur in het nacht had daan een hele grote kasteel gevonden en de bel ging tring tring.
En er was een mooie prinses gevonden, wie ben jij nou ik zoek een prinses en de prinses zei ik zoek ook een prins en de moeder van de prinses zei wie is daar.
En de prinses zei er is een mooie prins gekomen, oo wat leuk.
En de moeder ging bellen [met de moeder] van daan
daan zei wat is er mama waar ben je zei de moeder van daan bij een mooie prinses je gaat trouwen met haar maar daan zei ik moet het nog vragen en daan zei tegen de prinses mag je van je moeder met mij trouwen.
Moet ik vragen oke en de prinses zei tegen haar moeder mag ik met de prins trouwen ja natuurlijk we zochten naar een prins toch daarom mag het. En daan en de prinses de moeder gingen die dag toen ze gingen trouwen had de prinses een grote jurk.
En ze leefden lang en gelukig

Hakan Boylas