Kunstschilder Chr. R. Pfann

Zoektocht

Zoektocht naar Chr R. Pfann.

Een schilderij van Chr. R. Pfann

Beste lezers van deze site.

Wij, Jan en Ineke Timmer zijn al jaren op zoek naar gegevens over kunstschilder Chris R. Pfann.

Hiervoor hebben we enkele jaren geleden een website geopend. Regelmatig komen er nu mailtjes binnen met leuke reacties en foto’s van zijn schilderijen.

Kortgeleden kregen we een hele verzameling tekeningen van een mevrouw uit Zwanenburg compleet met 2 schilderijen en een complete catalogus van Pfann zijn werken vanaf 1940 t/m 1974. Uit deze catalogus blijkt dat een aantal van zijn schilderijen in het bezit zouden zijn van bewoners en/of personeel van “Geuzenveld”. Wij vermoeden dat Pfann zijn vrouw haar laatste levensjaren in Geuzenveld heeft doorgebracht. ( ze is overleden op 11 dec. 1985)

Mochten er onder jullie mensen zijn die zich hier iets van kunnen herinneren of eventueel in het bezit zijn van een schilderij of tekening dan zouden wij graag een reactie ontvangen.

Om onze site te bezoeken kun u zoeken op: kunstschilder Pfann of klik hier.

Met vriendelijke groet,