De Tent van m’n Tante in Oud-West

Oud-West

Graag nodigt theatergroep De Tent van m’n Tante u uit voor de première van familietheatervoorstelling ‘Don Quichot’ in Stadsdeel Amsterdam Oud-West

Wanneer?

Op woensdagavond 2 juli

Waar?

Zimmerterrein: bij buurtcentrum De Havelaar, Douwes Dekkerstraat 2, 1053 SX Amsterdam,

Hoe laat?

Ontvangst vanaf 19.00 uur; de theatervoorstelling start om 19:30 uur

Wat kost het?

Niets

Don Quichot: historische Spiderman

Theatergroep De Tent van m’n Tante speelt de familietheatervoorstelling ‘Don Quichot’ met een stokpaard en 6 spelers in 40 rollen. Met mooie liedjes, een vrolijke noot en misschien ook nog een traan.
Don Quichot van De Tent gaat over fantasie. En over de held die we allemaal wel willen zijn: Spiderman, Zorro, James Bond – maar dan van lang geleden. Een held die regelmatig verdwaalt in zijn eigen verbeelding: molens worden reuzen, een boerin wordt zijn aanbeden jonkvrouw, een oude knol wordt zijn vurig ridderpaard. Zijn trouwe metgezel Sancho ruimt de brokken op.
Don Quichot is onvoorstelbaar dapper en soms helemaal de weg kwijt. Zijn wapen is de verbeelding. Hij is de held die in iedereen schuilgaat. Kom en moedig hem aan!

Zomerse theatervoorstelling voor een breed publiek
De Tent van m’n Tante bestaat uit zes Amsterdamse theatermakers die interactieve voorstellingen met een zomers karakter voor een breed publiek maakt. De Tent van m’n Tante speelt Don Quichot “op z’n Tent’s”: met veel lol en liedjes, voor iedereen vanaf 6 jaar. De Tent van m’n Tante speelt buiten; neem dus uw verbeelding en picknickmand mee!

Theaterworkshop

Naast de familietheatervoorstelling ‘Don Quichot’ worden overdag op het Tent-terrein theaterworkshops aangeboden voor de hele familie: Sprookjes & theater, Theatersport, Jij, de held op YouTube (videoworkshop), Theaterspelletjes, Bollywood dance en een heuse Theaterparade door de buurt. Kosten voor de workshops zijn € 3,50 p.p. (kinderen) en € 5,- p.p. (volwassenen).

Gepubliceerd: 26 juni 2008