Cantina Local, verhalen aan de keukentafel

Zondag 16 november om 15.00 uur in het ZIDtheater.

ZID MIXT ZONDAG - Cantina Local, verhalen aan de keukentafel

Een theatrale reis langs eetgewoontes, geuren en smaken. Langs zoet en zout, bitter en zuur. Ver weg en dichtbij, in onze eigen cultuur en in die andere cultuur van onze buren. Met persoonlijke verhalen, theater, dans, live muziek en een kinder kooklaboratorium.
Presentatie: Sebo Bakker

Voorafgaand de theaterworkshop Zoet & Zout, waarin wij met de deelnemers op zoek gaan naar eetrituelen en verhalen over eten uit hun eigen leven.
Voor jong en oud. Van 13.00-14.30 uur in het ZIDtheater

Cantina Local, verhalen aan de keukentafel, Zondag 16 november. Programma van 15.00 tot 17.00 uur, zaal open om 14.30 uur Locatie: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1. Toegang gratis
Info, opgeven voor de workshop en reserveren: info@zidtheater.nl of telefoon 020-4888449. Zie ook www.zidtheater.nl.

Bereikbaarheid van het ZID theater met het openbaar vervoer

Bus 64- halte Akbarstraat
Tram 12- halte Kingsfordweg
Metro 50- halte Vlugtlaan

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk:

Als u uit de hoofdingang loopt gaat u linksaf richting de Haarlemmerweg. U steekt de Haarlemmerweg over en volgt het fietspad parallel aan de Haarlemmerweg richting centrum. U loopt onder het treinviaduct door. Blijf het fietspad volgen dat naar rechts om de voetbalvelden heen loopt. Hier loopt u tegen ons gebouw aan. De rode deuren zijn van het ZID Theater. Ongeveer 8 min.

Vanaf halte tram 12 Kingsfordweg:

Loop langs het fietspad onder de ringviaduct door. Naar links het fietspad volgen. U loopt tegen ons gebouw op. Ongeveer 4 min

Metro halte Vlugtlaan

uitstappen bij de Vlugtlaan (lijn 50)