Jong talent in de spots

Amsterdam-West, Bos en Lommer

ZID MIXT ZONDAG: een theatermiddag op zondag 14 december voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een workshop

ZID MIXT ZONDAG

Een theatermiddag voor en door kinderen van 6-12 jaar. Met de Poetry Jockeys van Martijn Timmermans, live muziek van muziekschool Asian, optredens van het ZIDTheater en het Talentenpodium voor kinderen met optredens van maximaal 5 minuten.
Een deskundige jury kiest drie winnaars en reikt de prijzen uit.
Presentatie: Sebo Bakker

Voorafgaand de theaterworkshop Presenteren; van 13.00-14.30 uur in het ZIDtheater. Aanmelden verplicht.

Theatermiddag, zondag 14 december 2008:

Workshop Presenteren van 13.00 tot 14.30 uur
Theaterprogramma van 15.00 tot 17.00 uur, zaal open om 14.30 uur

Locatie: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1.
Toegang gratis
Info, opgeven voor de workshop en reserveren: info@zidtheater.nl of telefoon 020-4888449. Zie ook www.zidtheater.nl.

Bereikbaarheid van het ZID theater met het openbaar vervoer

Bus 64 - halte Akbarstraat
Tram 12 - halte Kingsfordweg
Metro 50 - halte Vlugtlaan

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk:

Als u uit de hoofdingang loopt gaat u linksaf richting de Haarlemmerweg. U steekt de Haarlemmerweg over en volgt het fietspad parallel aan de Haarlemmerweg richting centrum. U loopt onder het treinviaduct door. Blijf het fietspad volgen dat naar rechts om de voetbalvelden heen loopt. Hier loopt u tegen ons gebouw aan. De rode deuren zijn van het ZID Theater. Ongeveer 8 min.

Vanaf halte tram 12 Kingsfordweg:

Loop langs het fietspad onder de ringviaduct door. Naar links het fietspad volgen. U loopt tegen ons gebouw op. Ongeveer 4 min

Metro halte Vlugtlaan

uitstappen bij de Vlugtlaan (lijn 50)