Lotte Bekker

Auteur: Lotte bekker

Onze nieuwe projectleider stelt zich voor.

Lotte Bekker Projectleider Geheugen van West

Mijn naam is Lotte Bekker en sinds deze zomer ben ik als projectleider betrokken bij het Geheugen van West. De site heeft geweldig mooie en ontroerende verhalen over Amsterdam West, iets wat nog niet alle bewoners van Nieuw West weten! Daarom heeft het bestuur van het Geheugen van West contact gezocht met Koers Nieuw West om met financiële hulp de site en de verhalen nog meer uit te breiden, te presenteren en meer bekendheid te geven. Daar zal ik de komende tijd als projectleider mee aan de slag gaan.

Juist de persoonlijke verhalen en kleine geschiedenissen die op het Geheugen van West gepubliceerd worden spreken mij erg aan. Iedereen, jong en oud, Amsterdammer en nieuwe Amsterdammer die woont, werkt of als bezoeker in Amsterdam Nieuw West komt heeft een verhaal. En juist die verhalen geven een persoonlijk beeld van een wijk of zelfs straat, waardoor mensen elkaar op informele manier leren kennen. Ook het meer weten van je eigen buurt draagt bij aan het je thuis voelen in een buurt, iets wat iedereen toch graag wil!

Naast het Geheugen van West werk ik in de culturele sector op het gebied van educatie en communicatie, wat goed aansluit op het Geheugen van West. Ik heb dan ook erg zin om samen met alle betrokkenen van het Geheugen van West dit project verder uit te bouwen en ervoor te zorgen dat alle bewoners van Nieuw West de kans krijgen om een bijdrage te leveren in welke vorm dan ook!

Ik ben het best bereikbaar via mijn email, dus mocht u vragen hebben, mee willen doen of andere suggesties hebben, neem dan vooral contact met mij op!

lotte@stichtinggeheugenvanwest.nl

Mike de Kreek

Cool

Leuk hoor dat dit allemaal gaat gebeuren voor het GvW en dat jij daar een van de motoren achter zult zijn. Succes en groet, Mike de Kreek

Marie-Anja Seitz-Warmerdam

projecten