"Wie stemt beslist"

1 Fan

Onder het kopje POLITIEK plaatst het Geheugen van West tot aan de komende verkiezingen op 7 maart zelf geschreven of interviewverhalen van de huidige politici in Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wie, in ons stadsdeel, de afgelopen vier jaar het beleid heeft bepaald.

Copy:jongeren jongeren in aktie Jij stemt toch ook!

Deze week start de landelijke campagne “Wie stemt beslist. Ik stem beslist!”. Het doel is allochtone kiezers te informeren en te mobiliseren om op 7 maart a.s. te gaan stemmen voor de gemeenteraad-verkiezingen.

Niet iedereen maakt gebruik van zijn of haar stemrecht!Ook de autochtone bevolking laat dit grondrecht voor wat het is.

Ook veel allochtone kiezers maken niet van hun kiesrecht gebruik. Het Landelijke Overleg Minderheden wil daar verandering in brengen. Tot 7 maart vinden overal in het land activiteiten plaats. Aan “Wie stemt beslist. Ik stem beslist!” werken het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP), Twijnstra Gudde en Mira Media mee.

Naar politiekelink

Stem beslist Ik stem beslist op 7 maart