Participatiemarkt

Een door jong en oud, druk bezochte informatiemarkt op Plein '40-'45.

De buurtvoorlichters wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

De buurtvoorlichters wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Er was vanmiddag van alles te doen op de participatiemarkt. Van de Nederlandse taal leren, een inburgeringcursus volgen,
vrijwilligerswerk, interne opleidingsmogelijkheden, allerlei banen, kinderopvang, tot
leren computeren; een scala aan mogelijkheden.

Demissionair minister Middelkoop was ook gekomen, hij heeft tenslotte sinds kort de portefeuille van Wonen, Werken en Integratie.
Velen konden met hem over de ontwikkelingen in hun buurt spreken, zeer prettig allemaal! En iedereen was even vrolijk.
"Wat is er toch veel te doen in onze stadsdeel" was de conclusie van een bewoner ...

Springen maar ... wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Springen maar ... wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Integratie ten top! wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Integratie ten top! wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Vrouw en Vaart, een leuke groep wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

De heer Middelkoop sprak over integratie wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Gooien maar ... wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Gooien maar ... wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

UWW - Solliciteren kan hier ook wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Yoga met de kids wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Yoga met de kids wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Bij hen moet je zijn wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Bij hen moet je zijn wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Wij hebben volop genoten! wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010

Wij hebben volop genoten! wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Naoshi

Community Activities

Hi, Annick,
I guess it's very nice for the residents to be involved in the community activities, there is very few opportunities in Tokyo.