Van zand tot edelsteen

Volg het zandpad wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010

Volg het zandpad wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010 Door: Jan van Zijp

Het motto is al jaren: "Nusselein, Uw Blije Juwelier". Nou, zo blij zijn zij niet meer daar in de leuke winkel. Want al maanden is juwelier Nusselein het slachtoffer van de werkzaamheden aan de Burgemeester de Vlugtlaan.

Het is nu zo erg geworden dat de potentiële klanten halsbrekende toeren moeten uithalen om de winkel te bereiken!
Maar er is een "zandpad" gecreëerd dat u naar een hele leuke actie leidt, dus is het zeker wel de moeite waard om soepel door het zand te gaan lopen.

En het wordt tijd dat de werkzaamheden stoppen, het heeft een beetje te lang geduurd, toch?

Lees alle verhalen en bekijk de fotoreportages van Annick van Ommeren-Marquer.

Waar is Juwelier Nusselein? wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010

Waar is Juwelier Nusselein? wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010 Door: Jan van Zijp

Achter de hopen zand wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010

Achter de hopen zand wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010 Door: Jan van Zijp

Een hopeloze uitstalling wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010

Een hopeloze uitstalling wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010 Door: Jan van Zijp

Kobus

Mooie Foto's!

De foto's laten een goed beeld zien van de grote veranderingen die nu gaande zijn in de wijk. Top gedaan!