Helemaal blauw

Verteller: Mary

Bij de bloemenstal op de Burgemeester de Vlugtlaan

Mary bij Ted's bloemenstal wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 15 mei 2010

Mary komt vaak bij Ted's Bloemenstal en vandaag is het met een bijzondere reden. Zij laat een supergrote bos bloemen samenstellen, helemaal blauw. "Het is de liefste kleur van mijn vriendin, ik ga haar een hart onder de riem steken, dat heeft zij hard nodig."

"De buurt is zo mooi groen en heeft veel positieve kanten heeft. En er zijn nog enkele leuke plekken hier, maar voor de rest vind ik de Vlugtlaan vreselijk! Dat is zo jammer.
Wat ik het meeste mis hier? Allerlei leuke restaurantjes en terrassen ...
Het is niet zo vaak mooi weer maar als de zon schijnt wil ik graag een terrasje pikken"

[AvOM] Nou Mary, hopelijk wordt het in acht genomen en wie weet kan ik je volgend jaar bij een leuk café interviewen.

Lees ook 'Ted's bloemen'.

Bekijk meer afbeeldingen

Ted's bloemenkiosk wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010 Foto: Annick van Ommeren-Marquer, april 2010