Buurtcamping 2013

10e editie in Slotermeer

Slotermeer

Op 15 en 16 juni is het zover: de 10e editie van Buurtcamping Slotermeer. Ouderwets gezellig doen voor jong en oud, recreëren, kampvuur, overnachten en nog veel meer.

De Buurtcamping Slotermeer Foto: van Facebook

Een minivakantie in het groen van eigen buurt! Op dit buurtfeest, voor alle bewoners van Slotermeer, verandert het grasveld aan de Burgemeester Vening Meineszlaan voor één weekend in een camping.

Start
Zaterdag 15 juni - 15:00-15:15 - Opening buurtcamping: stadsdeelwethouder Jesse Bos en campingburgemeester Hugo Burger slaan de eerste tentharing in de grond

Locatie
Het grasveld tussen de Harry Koningsbergerstraat, de Burgemeester Vening Meineszlaan en de Burgemeester Fockstraat.

Zet je tent op
Wil je overnachten? Je kunt je tent opzetten vanaf 13:00 uur.
Kinderen tot 12 jaar kamperen onder begeleiding van ouder/verzorger. Jongeren van 12-18 jaar samen met, of met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger (o.v.v. telefoonnummer). Slaap je liever thuis? Natuurlijk kun je met alle andere activiteiten meedoen.

Doe mee
Want met jou erbij is de camping nog leuker, toch? Als je kunt koken, dansen, zingen, muziek maken, toneel spelen, verhalen vertellen, goochelen, laat het ons weten via facebook of buurtcampingslotermeer@gmail.com! Wij regelen dan ruimte en publiek voor jouw optreden.

Help mee
Een flinke groep buurtbewoners is bij de organisatie betrokken, maar wat extra handen op de dag zou fijn zijn. Wil je helpen: stuur een bericht via facebook of buurtcampingslotermeer@gmail.com.

Sponsors bedankt
Vele lokale ondernemers en bewoners dragen een steentje bij. De organisatie bedankt hen en het Huis van de Wijk Slotermeer/Eigenwijks en woningcorporatie De Alliantie voor hun bijdrage.

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers waren Ad van Dam en Maarten Vos. Arnold Paalvast is sinds het begin lid van het comité: “We wonen in een prettige omgeving, maar in een multiculturele buurt leven de mensen soms te veel langs elkaar heen. We denken dat het organiseren van dit soort buurtactiviteiten daar verandering in kan brengen. Belangrijkste doel is dan ook dat buurtbewoners elkaar op een aangename manier leren kennen. Wij geloven dat het versterken van de onderlinge verhoudingen een belangrijk onderdeel zijn van de leefbaarheidsbeleving in de buurt.”

Gepubliceerd: 14 juni 2013