Truus Schutte-van Soest (CDA)

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Sinds 1959 woon ik in Geuzenveld. Toen voor ons een geheel andere wereld. Vanuit de Kinkerstraat wandelden we in het Vondelpark. In Geuzenveld wandelden we zondags in de polder naar Halfweg. De kinderen konden gewoon op straat spelen!

Truus Schutte Truus Schutte (CDA)

De eerste jaren had ik weinig contacten, maar dat veranderde toen ik lid werd van een kekkoor en daarnaast lid van hetV.N.K.V. en werd daar al gauw voorzitter van.Van het een komt het ander, telefooncirkel, Burenhulp en het CDA. Ik ben bereid om mensen te helpen, niet zoaeer met huishoudelijk werk,maar wel met advies en uitzoeken bij wie je terecht kunt met vragen.Voor burenhulp ging ik ook wel vaak mee met de mensen die voor controle naar het ziekenhuis moesten.
Wat is er goed in Geuzenveld-Slotermeer? De maandagse markt in Geuzenveld, de vrij liggende fietspaden, alleen jammer dat sommige fietspaden zo onlogisch op elkaar aansluiten. Wat is er niet goed in Geuzenveld-Slotermeer? Dat je vanuit Geuzenveld-Slotermeer 2 maal moet overstappen als je naar het Lucas-AndreasZiekenhuis gaat. Daar heb ik reeds een hele briefwisseling met het G.V.B. over gevoerd, maar dat haalt niet veel uit. En dat veel mensen het niet kunnen laten negatief over de jeugd te praten, terwijl er zoveel jongeren zijn die wel deugen. Vanaf het begin ben ik voor het CDA en duo-raadslid in de deelraad en zet mij in voor goede senioren woningen zodat er meer 4-kamer of grotere woningen vrij komen voor grotere gezinnen. Ook in de S.O.S. groep (Senioren overleg Stedelijke vernieuwing) ben ik actief.En heb zelfs nog tijd voor hobbys zoals Jeu de Boules, Volksdansen, zwemmen wandelen .Gezien mijn leeftijd en vitaliteit wil ik nog graag een periode in de deelraad voor het CDA zitting nemen.
Truus Schutte-van Soest

Terug naar politiekelink