Diefstal

Verhaal van Fatima uit de schrijfklas 2011-2012

Diefstal

Er was eens een vrouw. Ze heette Lydia rood en er was een man. Hij heete Abdelkader. De man was een erge dief. Lydia Rood was op de markt om naar de Slootermeerschool te gaan. De dief kwam dichterbij om de tas van Lydia Rood te stelen dus hij pakte de tas en ging weg. Lydia Rood lachte. Abdelkader ging om de hoek om de tas open te doen om te kijken of er geld was of niet. Hij zag een beker om te drinken en esevoort. Maar hij heeft geen geld gevonden. Lydia Rood haar geld zat in haar soken vast. En de ging de politie belen maar de politie zij hij gaat niet naar de gevangenis want hij heeft niks gestolen. Lidia zij hij heeft mijn tas gestolen dus hij heeft iets gestolen. Abdelkader gaf haar tas terug en lidia kwam eindelek naar school.
Hepie! Ende!!! Vrede!!
Voor Lydia rood en abdelkader