Mijn tijd met Ronaldo

Het winnende verhaal van Emre Çakir uit de schrijfklas 2011-2012

Ik ging met mijn neef naar buiten. Wij gingen wat van de winkel halen. Toen wij naar huis zouden gaan zagen we twee beroemde spelers. Eerste was Lionnel Messi tweede was Cristiano Ronaldo. Hun tweeën vroegen willen jullie van ons voetbal training. Ik en mijn neef zijden meteen ja. Toen zijden de spelers kom morgen achter deze huis. Toen zijden we oke, en we gingen naar huis.

De volgende dag gingen we naar de plek waar zij zijden. Maar hun waren er niet. Toen we gingen wachten ging twee mensen twee ballen in de doel schieten. Toen kwam de spelers. Ze zijden tegen mij bij wie wil je trainen. Ik zij bij Cristiano Ronaldo en mijn neef zij ik wil bij Lionnel Messie. Toen gaf Ronaldo kleren aan mij en Messi naar mijn neef.

Ronaldo en ik gingen 5 rondjes om de hele veld rennen. We deden dan schoten van dichtbij en daarna van verte. Toen gingen we penalty’s oefenen en daarna vrijetrappen. Na de vrijetrappen deden we korners en daarna kopballen. En als laast deden we truckjes. Dat deden we 1 maand lang. Na een maand gingen we naar Spanje. Ik was bij Real Madrid we moesten tegen barcalona spelen. Ik was wissel. Toen we gingen spelen ging Ronaldo 1-0 maken. Toen ging Barcalona 1-2 maken. Tweede helft ging ik erin. En ik ging iedereen dollen en mij neef ook. En ik had gescoort 2-2. Laatste minuut vrijetrap ik schiet en Goal 3-2. En de wedstrijd is afgelopen en Real Madrid wint.

Emre Çakir 6a