Het vermiste meisje

Het winnende verhaal van Tara Milosevic uit de schrijfklas 2011-2012

Het vermiste meisje

Het was een mooie winterdag toen Lola buiten ging spelen met haar twee beste vriendinnen. De eerste vriendin hete Kim en de andere vriendin hete Sofie. Opeens kwam er een man met een lange baard en versleten kleren en riep hé kleine meisjes willen jullie een koekje. Nee dankjewel wij houden niet echt van koekjes riep Kim. hemaal wel zegt Lola. Ja dat weet ik maar ik vertrouw die man niet echt zegt: Kim. Ach zeur niet zo het lijkt me een lieve man. Lola gaat naar de man toe. En zegt ik wil wel een koekje maar me vriendinnen willen geen koekje ik weet ook niet waarom ze eten al altijd een koekje. Waar zijn die koekjes. De man pakt Lola en gaat er vandoor Sofie en Kim sprinten achter de man aan maar ze zijn hem kwijt. Kim belt meteen haar moeder. Mama Lola is ontvoert!!! wat! Waar zijn jullie? vraag de moeder van Kim. Bij de speeltuin zegt: Kim. De moeder van Kim is binnen een minuut bij het speeltuin. Kim verteld het hele verhaal. Iedereen uit de buurt van Kim zoeken naar Lola ze kunnen haar nergens vinden. De politie is ook meteen bij gekomen. De volgende morgen gaan de moeder van Kim de moeder van Lola en Sofie folders ophangen waar op een foto staat en eronder heeft u dit meisje gezien bel dan 0674534919. En ze zoeken de hele buurt door. De moeder van Lola huilt intussen. Opeens belt iemand de moeder van Lola en ze neemt op en zegt wie is daar. Ze hoort een stem en het is Lola. Haar moeder zegt waar ben je Lola ze hebben me opgesloten in de achterbak. Ik denk dat ik in Sofies buurt ben want ik hoor de buren van Sofie. Oke hebben ze je pijn gedaan schat zegt de moeder van Lola. Nee gelukkig niet maar kom snel voor dat ze verteken en o ja het is een rode Volvo auto. De moeder van Lola is binnen 15 minuten bij sofie’s buurt. En ziet de rode auto. En doet de achter bak open Lola!!! ik heb je gemist zegt de moeder van Lola. Kijk daar is hij de man die me heeft ontvoert. De moeder van Lola belt de politie en de man wordt gearresteerd.

Tara Milosevic groep 7