Heks Isabella

Verhaal van Priti uit de schrijfklas 2011-2012

Heks Isabella

Er was eens een heks dat Isabelle heete. Ze kon nog niet toveren ze was honderdenzeventien jaar oud dat is nog jong voor een heks. haar moeder had het altijd druk ze moest altijd nieuwe spreuken bedenken dus ze heeft geen tijd om Isabella te leren toveren en ze moest al bijna de heksenexamen doen op een dag Isabella naar het bos ze zag daar een kraai die op een boomtak zit de kraait zei tegen Isabella: zal ik je leren toveren? Isabella zei: heel graag wilt u het me leren de kraai zei: dan gaan we nu beginnen. Elke dag? zei Isabella de kraai zei: tuurlijk als je je heksenexamen wil halen. Ze beggone eerst met een makkelijk spreuk het werd iedere dag steeds moeilijk maar Isabella kon het wel aan. de laaste dag voor de examen kwam zei de kraai: Veel succes ermee en onthou alles wat ik je geleerd heb.
Vandaag is de heksenexamen Isabella snapte alles toen alle heksen de examen al af hadden ging de juf nakijken toen ze alles heeft nagekeken zei ze vrolijk: iedereen is geslaagd!!! alle heksen waren blij
toen de heksenschool klaar was ging ze naar het bos en zei tegen de kraai: ik ben geslaagd de kraar zei: echt waar Isabella zei: ja de kraai zei: wat doe je dan nog hier laat het aan je moeder zien Isabella: dat kom jij mee want je wordt mijn hulpje en je blijft bij mijn huis je wordt mijn beste vriend.
En ze leefde lang en gelukkig.

Priti groep 7a