De gekke man

Verhaal van Imane uit de schrijfklas 2011-2012

De gekke man

Op een dag was er een man die gekke dingen deed. Het was maandagochtend en de man stond op om een kopje koffie te drinken maar eerst tandenpoetsen. Hij zag dat tandenpasta op was maar dat zag hij niet dus pakte hij shampoo en ook geen tandenborstel maar zijn okselkam. Na een paar min waren zijn tanden vol met schuim en stukjes haar (van zijn oksel) hij had ook geen kinderen maar gelukkig was de man slim dus pakte hij zijn gereedschaps kist en maakte robot kinderen. hij vroeg aan zijn kinderen brood en beschuit willen halen. J.a.a antwoorden de kinderen, het waren 2 jongens en 2 meisjes.
Moogen w.e. wat d..r..inken. Oke maar dan gaan jullie echt weg... J.a... o.k.e.
De man pakte limonade en gaf het aan de kinderen. Maar er kwam rook uit de robots aah kinderen BOEM!!! er vielen stukjes oor en ogen en natuurlijk het hoofd. Nou jammer dan doe ik het zelf.
Hij wou een eitje bakken en pakte een bordje en legte op het fornuis en legde een eitje op het bord samen met de schil.
Na het eten was zijn liefelingsbord jelemaal zwart. Hij stapte in bed en sliep heel lang door.
PS: hij sliep om 14:00 uur, vroeg hoor.