Het spookhuis

Verhaal van Amin El Kouaa uit de schrijfklas 2011-2012

Het spookhuis

Er was eens een spookhuis, en die was heel groot. Zo groot dat je niet weet waar je heen gaat. Alleen spoken die er in woonden kenden elk hoekje van het huis. De mensen die in die straat woonden vonden het het griezeligste huis van de wereld. Op een dag liep er een groep jongens voorbij. Ze vonden het wel een uitdaging om er eens even een kijkje te gaan nemen. Ze gingen een voor een het uis binnen. Toen ze allemaal in het huis waren ging de deur met een knal dicht. Dat komt door de wind zei Mark, de stoerste van de groep, aan de andere zaten te bibberen van de angst. Laten we maar naar buiten gaan, het lijkt mij geen goed idee om hier te blijven zei Tom. Hij liep naar de deur toe en probeerde hem te openen, maar de suer zat muurvast! Hij zit op slot riep hij. Mama!!! ik ben bang!!!!!! En je hoorde hhhoooeeewww. Wat was dat weet ik niet mark zij dat was zeker de wind. Denk ik niet het was misschien wel een spook. Er tikte iemand op zijn schouder, en hij heen achter hem en zag een spook achter zich. Hij schreeuwden de hele huis bij elkaar zo hard dat het hele huis zakte in elkaar. de deur ging precies op dat moment ging de deur open ze renden zo hard als ze konden en kwamen net nog buiten gelukkig kwamen ze net nog buiten. EN DAT WAS HET

Amin El Kouaa groep 5