Vandaag was de dag waar ik de hele tijd aan dacht

Verhaal van Ibtissam uit de schrijfklas 2011-2012

Vandaag was de dag waar ik de hele tijd aan dacht. Lydia Rood komt bij ons school.

In het ei zat Lydia. daar was onze ster ze keek zo verheugd dat iedereen moest juichen om haar heen. Iemand moet het toch presenteren wie? Het is: Abdelkader Benali ineens was het dood stil in de gang.Abdelkader zat lekker veel te praten maar toen zij hij wie heeft een vraag.

Iemand zei: ik hij gaf haar een beurt en ze vroeg: Uit welke land kom je hij zei dat is een goeie vraag weet iemand het iedereen stak zijn vinger op en hij gaf iemand uit groep 2 en berut en hij zei Egypte nee weet iemand anders het hij gaf iemand uit groep 1 een beurt en zij zei Marokko goed zo ik kom uit Marokko nadat mochten ik en kaan de lint om ons ster Lydia Rood om doen. toen ik terug kwam vroeg iemand van mijn klas hoe ruikt zij? Ik moet echt lachen maar ik zei oké ik vertel het wel toen zei hij oké vertel dan hoe ze ruikt. Normaal. Hij zei oké

Juf Rinia zei dat Lydia 11.00 komt iedereen juichte ik wou eigenlijk dat ze nu kwam maar het lukt niet oké dus wachten tot 11.00 heel heel lang wachten tot Lydia rood kwam eindelijk ze was er ik kon haar alles vragen maar het was 11.45 dan moest ze eigenlijk naar groep 8 maar ze bleef lekker 5 minuten langer om lekker te babbelen paar lessen veder vertelde Lydia dat haar dochter onzichtbaar is en ze zei dat haar dochter de vorige les bij ons was Lydia maakte Vuryano bang maar gelukkig zij grapke dat lichten een beetje vuryano op paar lessen veder gingen we tv show na spelen ik was de regisseur en nabil de presentator hij interviewde Ikra Soraya en de laatste les ging over de schrijf klas ze las 10 verhalen voor en toen kwam de uitslag de 3de plek de kleine ijsbeer het is geschreven door Soraya
De 2de plek de paarse pauw geschreven door mij
De 1ste plek Noera geschreven door Yeliz wij drieën zaten in de schrijfklas plus defaintly ajoub
we waren in de schrijfklas Lydia werd wel gek omdat we haar juf noemen en ons vinger opstaken maar het was wel echt heel gezellig in de schijfklas en we gaan 1 februari 2012 naar stadschouwburg nou de laatste dag dat we Lydia rood zien☹

Einde

Dit verhaal is van Ibtissam uit groep 6