Lisa

Verhaal van Ouiam El Azouzi uit de schrijfklas 2011-2012

Lisa

Er was eens een meisje ze hete Lisa ze moest van haar moeder altijd alles opruimen ookal deed ze dat, ze kreeg toch altijd klappen
Er was niks dat ze voor haar moeder der ogen kon doen ze was altijd verdrietig .
Ze was jaloers op haar klasgenootjes omdat hun dat nooit hoeven te doen ze moest ook vaak op school huilen omdat de kinder allemaal zeggen hoe goed hun het hebben en zei niet.
Dan zegt de juf wat er is maar dan zegt ze niks anders krijgt ze thuis meer klappen .
Ze heeft ook nog een broertje Bas maar die kreeg nooit klappen die was een soort lievelingetje van me moeder .
Ik vind het vaak erg dat me moeder mij vaak slaat ik kon vaak niet zwemmen of gymen anders zien de kinderen uit me klas dat ik heel veel blauwe plekken heb ik kon het een paar keer verbergen maar ze vroegen vaak wat er aan de hand was ik heb geluk dat ik snel een smoesje had anders was ik erbij.
Maar op een dag had ik het genoeg ik zei het tegen me juf en die had me geholpen ik kon voorlopig bij een pleegfamilie wonen het was wel fijn .
Maar toch miste ik me moeder en me broertje ookal sloeg me moeder me altijd het was haar bedoeling niet om te slaan ze reageert haar woeden op mij af

Ouiam El Azouzi groep 7 b