Paasbrunch

7 Fans

Bewoners van de Louis Couperusbuurt zijn van harte welkom op dinsdag 10 april om 10:30 uur in de BuurtEntree van Stadgenoot aan de Adriaan van Oordthof 37. De brunch is GRATIS!

Paasbrunch Van Nieuwsbrief Eigenwijks

Paasontbijt Buurtentree Stadgenoot

Pasen, nieuw leven, start van de lente. Reden genoeg om de bewoners van de Louis Couperusbuurt uit te nodigen voor een Paasbrunch op dinsdag 10 april. In hun eigen BuurtEntree aan de Adriaan van Oordthof. Leerlingen van NOVA-college, stadsdeel Nieuw-West, Stadgenoot en Eigenwijks trakteren de bewoners op een gezond ontbijt aan een lange gezellige tafel. Om zodoende even lekker uit huis te zijn en met de buren een gezellige ochtend te beleven.

De omgeving van de BuurtEntree werd de afelopen dagen versierd met paashazen en paaseieren. En dat bleef niet onopgemerkt. Menig buurtbewoner deed zich tegoed aan de chocolade hazen en nam alvast een voorproefje op de komende paasdagen.

Klik hier voor de uitnodiging