Rommelmarkt in en óm de Multibox

Op Eerste Pinksterdag is het weer zover: iedereen kan komen snuffelen tussen spulletjes van alle soorten en maten in het Huis van de Wijk Slotermeer in de Multibox aan de Jan de Louterstraat 19. Bijzonder deze keer is dat de markt ook buiten is. Daardoor zijn er nog veel meer standhouders dan normaal en dus een hoop extra spullen te bewonderen!

Op zondag 27 mei van 11.00 tot 15.00 uur staan er in en om het Huis van de Wijk meerdere mensen met tafeltjes vol zelfgemaakte kaarten en sieraden, tweedehands kleding, schoenen en speelgoed. Alles is te koop voor bedragen tussen de 0,50 eurocent en 5 euro. Daarnaast zijn er verschillende grondplekken waar kinderen hun kleedjes uit zullen rollen en leuke dingetjes verkopen.

Binnen schallen de oer-Hollandse hits weer uit de speaker en zijn de lekkere Marokkaanse hapjes van Saida te koop. Greet en Karel met hun wereldberoemde gehaktballetjes zijn uiteraard ook van de partij.

Organisatoren Christa en Nico hopen op een dag met mooi lenteweer en hebben de koffie klaar staan voor iedereen! Zo kunnen buurtbewoners van alle leeftijden en achtergronden elkaar ontmoeten, tijdens het shoppen.

In een tijd waarin bezuinigingen aan alle kanten op de bevolking drukken is een markt waar mooie spulletjes voor een billijk bedrag te koop zijn hard nodig. Eigenwijks, die het Huis van de Wijk Slotermeer beheert, is blij met dit goede initiatief van bewoners om iedere laatste zondag van de maand een rommelmarkt te organiseren.