WESTwaARTS

Nog drie culturele zondagen met voorstellingen van Podium Mozaïek in het Erasmuspark

Zondag 8 juli 2012

Podium Erasmus
14.00 – 14.45 Muziekpakhuis - Biedt al dertig jaar een omgeving voor amateurmuzikanten van alle leeftijden om hun talenten te ontdekken, zich te ontplooien, te laten inspireren en samen te spelen
16.00 – 16.45 stemmen in Carré met Cheyenne Herdigein - Zangconcert van soliste Cheyenne Herdigein en een veertigkoppig koor onder leiding van Els Streefkerk
18.00 – 18.45Karsu Dönmez - Een muzikaal multitalent; ze is niet alleen zangeres, maar ook pianiste, componiste, arrangeur en tekstschrijver

Lifestyle workshopcorner
15.30 – 16.00 en 17.30 – 18.00 Solebay Capoeira - Ontwikkel je lichaam en geest met de workshops capoeira gegeven door Zoi van Solebay

Kunst voor Kids
15.00 – 15.30 en 17.00 – 17.30 DeuXcel | PLOINK! (4+) - Laat je meevoeren door een sprookjesachtig bos vol geluiden.
14.30 – 15.00 en 16.30 – 17.00 Plejater Theaterworkshop - Waar de kinderen lekker kunnen improviseren

14.30 – 16.00 Stichting I CAN CHANGE THE WORLD WITH MY TWO HANDS, Rondleiding Moestuin en Proeverij - Laat je rondleiden langs het local food project in de wijk Landlust
14.00 – 18.00 Tafel van Zina - Vier vrouwen uit de wijk Amsterdam Slotermeer bereiden een smakelijk diner
14.00 – 18.00 Kulter proeflokaal “Exquisite Corpses” - Verbinding van performance, muziek, dans en beeldende kunst

Bekijk hier het volledige programma van 1 juli 2012