Bloemenshop Blomme

Auteur: José Stolp
7 Fans

In 2009 hebben Gerrit en Sonja Meijer Bloemenshop Blomme in de Spaarndammerstraat 592 overgenomen van hun voorgangster. Zij heeft de Bloemenshop twee jaar gerund. Daarvoor was er lange tijd een schoenmaker gevestigd op dit adres.

Sonja en Gerrit Meijer voor hun bloemenzaak 'Blomme' Foto: José Stolp, september 2012

Bloemen van de wieg tot het graf
Gerrit: "Wij leveren alle soorten bloemwerk die je je maar kunt bedenken, van de wieg tot het graf. Maar ook ná de dood kan men bij ons terecht voor een mooi gedenkteken. Wij maken deze gedenktekens samen. Sonja merkte dat de gedenktekens op de crematoria erg duur waren en is hierop ingespeeld. Wij hebben boeddhabeeldjes bijvoorbeeld met een mooi doosje voor de as. De gedenktekens kunnen in vele varianten en helemaal naar wens geleverd worden, ook voor huisdieren."
"Wij hebben behalve bloemen en planten ook originele cadeauartikelen, antiek en curiosa in ons assortiment. Iemand die er een neus voor heeft en komt snuffelen in onze winkel, vindt altijd wel wat. Echt antiek is meer dan honderd jaar oud en een kenner ziet dat. Wij hebben mooie oude kastjes, kapsets, spiegels, beelden en nog veel meer.
Via onze website leveren we bloemstukken aan diverse evenementen en een aantal kantoren heeft een abonnement bij ons. Wij leveren hen bloemen met vaas en al.
Als u nieuwsgierig geworden bent, dan kunt u gerust eens een kijkje nemen in onze winkel of op onze website: http://www.bloemenshop-blomme.nl. Wij hebben geen webshop, maar u kunt wel bestellingen plaatsen via de website. Wij hebben een eigen bezorgservice door heel Amsterdam."

Bloemenshop Blomme, telefoon: 020-6888930 email: blomme@unet.nl
Open op: dinsdag tot en me zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.