Nieuwjaarsbarbecue voor alle Nieuw-Westers

Het nieuwe jaar met zijn allen vieren rondom een vuurtje en hete kolen?

1 Fan

Geen Nieuwjaarsduik maar een Nieuwjaarsbarbecue! Dat kan, want Een Engel in Nieuw-West roept alle bewoners uit Nieuw-West op om op zaterdag 5 januari 15.00 tot 19.00 uur naar Buurthuis Tante Ali en het grasveld er tegenover te komen aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 185 in Slotermeer.

Buurt-eten In september 2012 werd met een grote groep bewoners gegeten aan een lange tafel die op dezelfde dag door hen gebouwd was van sloophout. Nu is het misschien een beetje kouder, maar rondom de barbecue maken we het snel knus en gezellig.

De Engel wil samen het nieuwe jaar vieren en zorgt voor barbecues, gratis merguez worstjes, brood en sauzen. Nemen jullie ook iets te eten of drinken mee? Dan maken we het met zijn allen gezellig in de Struikbuurt.

Bij regen verzinnen we een alternatief voor de barbecue en maken we het gezellig binnen bij Tante Ali. Daar staat sowieso een bijzondere Gelukskast waar je voor de camera kunt vertellen waar je blij van wordt. Hopelijk tot dan!

Openluchtvoorstelling
Beleef in het voorjaar van 2013 een bijzondere openluchtvoorstelling in de Struikbuurt in Amsterdam-Slotermeer. Dan loopt er namelijk een Engel rond die ontdekt wat mensen in dit gebied gelukkig maakt.

Een Engel in Nieuw-West is een ‘Community Art project’ en wordt gemaakt samen met bewoners. In de aanloop naar de voorstelling organiseren de theatermakers diverse buurtactiviteiten om veel mensen te leren kennen en samen een band op te bouwen. Die activiteiten worden mogelijk gemaakt door de Amsterdamse Wijkaanpak en woningcorporatie De Alliantie en lopen uiteen van koken tot samen een tafel van sloophout bouwen.

Engel in West

Engel in West