Wijkmarkt een waanzinnig succes!

Slotermeer

Maar liefst 300 kommen soep werden afgelopen zaterdag verorberd tijdens de Wijkmarkt in De Vlugt. Veel bewoners stapten binnen in de broedplaats, genoten van de soep en waren enthousiast over de creatieve middag in hun wijk.

Lekker bezig zijn tijdens de Wijkmarkt in De Vlugt Foto: Thomas Heere, 18 december 2011

Er was van alles te doen voor jong en oud: van kunst kijken tot kunst knutselen. Daarnaast was er onder meer een capoeira demonstratie, een toneelvoorstelling en ook sieradenbuttons maken of liedjes zingen was mogelijk. Het belangrijkste doel van de markt was om bewoners te inspireren en te vragen naar goede ideeën voor de buurt. Die bleken er zeker te zijn! Het team van Eigenwijks ging aan het einde van de dag naar huis met een box die vol zat met goede ideeën. In 2012 gaat Eigenwijks samen met bewoners bekijken welke plannen kunnen worden gerealiseerd.