Verhalen van Vredenburgh

Overtoomse Veld

Expositie "Verhalen van Vredenburgh - Vroeger en nu" in Nieuw Vredenburgh, Postjesweg 125

Feestelijke opening van de expositie 1 januari 2013 vanaf 14.30 uur

En de presentatie van het gelijknamige boekje. Het boekje vertelt in eerste instantie over oud Vredenburgh, op de Oudezijds Voorburgwal. Het tweede gedeelte gaat over de geschiedenis van Nieuw Vredenburgh. De sloop van de oude Augustinus-kerk, de bouw van Nieuw Vredenburgh, het dagelijks leven in de jaren 80 en de ontwikkelingen van de laatste tijd. De schrijfster - Angelique van der Pol - heeft gesproken met oud-werknemers, buurtbewoners en historici.

De feestelijke opening van de expositie is op 11 januari 2013 vanaf 14.30 uur tijdens de Nieuwjaarsborrel in Nieuw Vredenburgh, Postjesweg125, Amsterdam.

Zie ook de website van Angelique van der Pol: http://www.verhalenschat.nl

Angelique van der Pol