Vuurwerk aan Laan van Spartaan

Nice Nieuw West & Boloboost

Laan van Spartaan

Wij zijn 2013 goed begonnen én dat houden we erin. Met als de gebruikelijke klap op de vuurpijl een echte nieuwjaarsbijeenkomst op de grens van Nieuw-West en West.

Uitnodiging

Uitnodiging

Op uitnodiging van Ymere doen we vrijdag 18 januari 2013 samen met onze buren Boloboost aan de Laan van Spartaan een leuke vrijdagmiddag. Het wordt een gezellige borrel om elkaar te ontmoeten én om iets van op te steken.

Op het programma staan vijf 'pecha kucha' achtige presentaties van onder andere Bart de Groot van Beehives over zijn mobiele kantoor de Beebox, Marc van Arem over Laan van de Spartaan en van Ieteke Schouten over Peerby. Aangezien elke presentatie maar 6 minuten duurt heb je in 30 minuten weer heel veel opgestoken wat er allemaal in je buurt gebeurd, gebouwd, gemaakt en bedacht wordt, nice!

Aanmelden
We horen graag of je langskomt, stuur een mailtje naar info@nicenieuwwest.nl o.v.v. vuurwerk of meld je aan op deze Facebookpagina. We zien je graag!

Programma 18 januari
• 17:15 Marc van Arem, Laan van Spartaan