West Side Stories viert feest!

Zaterdag 25 mei vanaf 16 uur op het Confuciusplein

Auteur: Foam
1 Fan

Met een bijzondere lezing en oude (amateur)filmpjes door Erik Schmitz van het Stadsarchief van Amsterdam.

Aanstaande zaterdag 25 mei is iedereen van harte welkom bij West Side Stories (Foam) op het Confuciusplein. De toegang is gratis.

Er is dan een speciaal programma met een bijzondere lezing & film over Nieuw-West in de jaren ’50 en ’60.
Erik Schmitz, van het Stadsarchief Amsterdam, vertelt aan de hand van oude foto’s en amateurfilmpjes over de geschiedenis van Nieuw-West.

Programma:
Lezing: 16.00-17.00 uur
Pauze: 17.00-17.15 uur
Film: 17.00-17.45 uur
Welkom vanaf 15.30 uur bij West Side Stories aan het Confuciusplein 14.

Aanmelden:
- kom langs in het pand van West Side Stories (open op vrijdag van 14.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 - 17.00 uur)
- bel: 06-47864814
of
- mail naar westsidestories@foam.org.

West Side Stories. Foto’s en verhalen uit Amsterdam Nieuw-West is een project van Foam Amsterdam, Ymere en Stadgenoot.
Open: woensdag en vrijdag van 14.00-18.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur