DROOMSTAD 2

Ga met ons mee op deze tocht vol nagejaagde dromen!

In DROOMSTAD 2 neemt ZID de bezoekers mee op een ontdekkingstocht door Amsterdam West.

DROOMSTAD 2

DROOMSTAD 2

Op zaterdag 15 juni wordt een stuk Amsterdam West herontdekt. We lopen langs het spoor in de Kolenkitbuurt en ontmoeten onze buren aan de andere kant. Vanaf het ZID Theater maken we een theatrale wandeling die eindigt op de gezellige Buurtcamping in Slotermeer. Op onverwachte plaatsen komen acts en verhalen aan u voorbij van talenten die Amsterdam West rijk is. U wordt meegenomen door kleurrijke personages, hoort nieuwe klanken en ondergaat inspirerende ontmoetingen. Op de brug houdt een fluitspeler zich schuil, uit het niets ontstaat een dans en langs het spoor verklaart een man de liefde aan zijn vrouw…

Maar voor we op pad gaan, nodigen we u uit om aan te schuiven bij de theaterlunch in het ZID Theater. Prikt u ook een vorkje met ons mee?

Programma:
12.00 - 13.00 uur: Theaterlunch: Acts, Workshops & Broodjes in het ZID Theater
13.15 uur: Opening tour
13.30 uur: Start Theatertour bij ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1
13.30 - 15.00 uur: Een wandeling van de Kolenkitbuurt naar Slotermeer met stops op een aantal bijzondere locaties, o.a.:
13.40 uur: Cascoland, De Piggelmeewoningen, Piet Paaltjenspad
14.15 uur: Schooltuin De Ridderbos
15.00 uur: Afsluiting van de tour en opening van de Buurtcamping Slotermeer, op de groenstrook aan het begin van de Burgemeester Vening Meineszlaan

U kunt ook op één van de locaties aanhaken.

Locatie: ZID Theater, de Roos van Dekamaweg 1.