Aardappelen rooien / BBQ

Osdorp 1 september / Sloterplas 32 augustus

Nieuw-West, Osdorp, Sloterplas

Zelf de basis voor je maaltijd uit de grond halen óf genieten van een heerlijke barbecue? Allebei mag ook!

Akkers van boerderij De Boterbloem Foto: van Facebook

Aardappelen rooien
Zondag 1 september 2013 kan iedereen bij Boerderij De Boterbloem aan de Lutkemeerweg lutkemeerweg 262, 1067 TH Amsterdam (tel. 020 610 0821) van 13 tot 17 uur zelf op de akker, met kinderen of kleinkinderen, aardappels rooien. Veel of weinig, maakt niet uit. Het is gewoon heel leuk om te doen. Voor jong en voor oud. De aardappels kosten € 0,75 de kilo. En natuurlijk zijn er versnaperingen die in het teken van de aardappel staan! Doe laarzen aan en kleren die wat kunnen hebben.

BBQ
Ben jij klaar voor de bring your own Popup Picknick? Buurtgenoten Roy, Dandy & Laura wel. Zondag vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur ben je van harte welkom om mee te picknicken en te bbq'en aan de Sloterplas. Op het programma staat ondermeer een Yoga workshop door Yolanda van Welij, een frisbee workshop voor jong en oud door Dean Schaub en meester Willem komt een mooi Koning Kakkedorus verhaal vertellen.

Roy, Dandy & Laura Van Facebook Foto: van Facebook

Gratis frisbee
De Picknick wordt opgeluisterd door een aantal DJ's, een enorme springkussen, twee dixies en een gratis frisbee zo lang de voorraad strekt. Zorg zelf voor iets lekkers op één van de bbq's en te drinken.

Aanmelden
Laten even weten of je komt via onze facebookpagina. Hier kun je ook zien wie zich al aangemeld hebben. Tot zondag!

Datum: 32 augustus
Locatie: Groot grasveld aan de oostkant van de Sloterplas, Christoffel Plantijnpad ter hoogte van het Bakhuizen van den Brinkhof

Mede mogelijk gemaakt door Stichting Sloterplasfestival en Stadsdeel Nieuw-West