Ontkiem West: Studenten kokkerellen voor de buurt

Woensdag 7 mei in Buurtkeuken De Kachel

Auteur: Jan Hart
7 Fans

Woensdag 7 mei krijgt OntKIEM West internationaal bezoek! Studenten van de Hogeschool van Amsterdam en de Fachhochschule Potsdam nemen een kijkje in de Van Tijenbuurt.

Studenten kokkerellen voor de buurt Bron: Ontkiem West, 2014

Koken voor buurtgenoten
Een aantal studenten duikt Buurtkeuken De Kachel in om te koken voor buurtgenoten. Schuif aan en eet gezellig mee! Bij mooi weer is het KIEM-terras geopend en nemen we de Buitenkeuken in gebruik. Inloop: 18.30. Start: 19.00.

Jouw Van Tijentaart voor internationale gasten?
Zin om de studenten kennis te laten maken met jouw unieke Van Tijentaart? OntKIEM West vergoedt jouw bakkunsten voor 6 euro per gebak. Je kunt jouw creatie op woensdag overdag langsbrengen. Kun je ons uiterlijk dinsdag laten weten of en wat voor taart je bakt? Bel 06 430 50 433 of mail naar info@ontkiemwest.nl

KIEM-café op ‘t Landje!
Vanaf 10 mei kun je elke zaterdagmiddag relaxen in het KIEM-café op ‘t Landje. Geniet op ons schitterende terras of in het gras van een drankje en ander lekkers! Het KIEM-café is geopend van 14u tot 18u.

Ontkiem West Bron: Ontkiem West, 2014

OntKIEM West combineert tuinieren, koken en kunst en kweekt samen met bewoners ontmoetingen, talent, verbeelding en creativiteit voor jong en oud. OntKIEM West wil de kunstmest zijn voor de wijk en culturele, creatieve en sociale ideeën tot bloei laten komen. Buurtbewoners werken samen met het KIEM-team toe naar een feestelijke eindpresentatie vol theater, muziek, groen en kunst op het landje rond 20, 21, 22 en 27, 28, 29 juni 2014.

OntKIEM West is een initiatief van Moving Arts Project en bewoners en partners in de Van Tijenbuurt. Het project wordt ondersteund door stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, Actenz, Rochdale, Stadgenoot, Wijkbudget vanuit Eigenwijks, de Goeman Borgesiusschool, de Weggeefwinkel Nieuw-West, Baruch Drukkerij, Kooter Hoveniers, De Wit Groenaannemer, de VoorleesExpress, Vertical Vision, Smart City, de Bolster, Tropexs, Geheugen West, Oranje Fonds en Akzo Nobel.