Mooi 'Handwerk'

Feestelijke opening Hollywood Nails

Op 26 september jl. was er op de Vlugtlaan een enorme “ballonnenpoort” geplaatst bij Hollywood Nails. Het kondigde iets speciaals aan. Inderdaad, de opening van het nieuwe pand, drie winkels verder dan de vorige. Alles splinternieuw, licht, modern, comfortabel. Aan de achterkant bevindt zich nu de groothandel, beter afgescheiden.

Ballonnenpoort. Bron: foto Annick Manquer, 2016.

Er zijn zes tafels waar de manicuren aan werken, het is hier altijd druk. Zij kunnen toveren! Men komt binnen met korte nagels en gaat naar buiten met lange, soms versierde mooie nagels. Het is een verwennerij om daar te zitten. Heerlijke behandeling en massage, het zou iedere dag prettig zijn...

Star Hollywood Nails begon in 2002 als een van de eerste nagelstudio's in Amsterdam. De nagelstudio stond onder leiding van mevrouw Ly. Met een verfrissend blik op nagelverzorging wilde zij het Amerikaanse systeem invoeren omtrent manicure en pedicure. Het was enkele jaren terug niet gewoon om je nagels te laten doen, maar het komt steeds vaker voor. Er zijn ook mannen die in de nagelstudio komen, zelfs veel zakenmensen.

Hollywood Nails. Bron: foto Annick Manquer, 2016

In 2005 besloten zij om met Star Hollywood Nails, naast studio's, ook de markt te betreden als nagelstudio groothandel, de eerste winkel.

Het werd tijd om alles te vernieuwen, te moderniseren, het resultaat is verbluffend!