Een nieuw begin

Auteur: Kitty

In 2011 kwam ik weer in Osdorp wonen. Hiervoor woonde ik in Badhoevedorp. Omdat ik voor mijzelf het leven weer op wou pakken besloot ik om nieuwe mensen te leren kennen en lekker creatief bezig te zijn!

Vrouwen van Nieuw-West - Kitty

Buurthuis De Aker biedt veel leuke activiteiten. Zo was ik al jaren aan het tekenen en schilderen in het buurthuis en sinds 3 jaar ben ik aan het mozaïeken. We maken mooie dingen daar en onze groep is een echte vriendengroep geworden! Ik raad mensen aan om zich ook aan te sluiten bij een buurthuis om zo je creativiteit kwijt te kunnen.

Ik woon en werk ook in Osdorp, bij de thuiszorg Cordaan, en help vooral bejaarde mensen met hun dagelijkse zorg. Ik vind het prettig om in Osdorp te wonen want er is altijd veel te beleven en je ontmoet allerlei mensen, ook uit verschillende culturen.

Wat ik minder leuk vind hier is dat de criminaliteit toeneemt. Ook zou het prettiger zijn om meer variëteit te hebben aan winkels en ondernemingen.