Een dagje naar het Sloterparkbad

Verteller: Rivano
 Het Sloterparkbad

Het Sloterparkbad

Al vele jaren gaan de kinderen van groep 5 ( en 6 de nacursisten) naar het Sloterparkbad voor de zwemlessen die grotendeels door de stad worden gesubsidieerd. Voor de kinderen vaak een feest…voor sommigen niet…want onder water zijn, is ook wel iets om bang voor te zijn.
Rivano heeft een verhaaltje over het Sloterparkbad bedacht.

Ali & Achmet gaan naar het Sloterparkbad, op zaterdagmiddag. Als ze naar binnen gaan moeten ze betalen. Ali vraagt aan Achmet 'heb je het geld? Natuurlijk heb ik het geld mee.'
Ze gaan betalen.
'Zullen we ons omkleden? Oké.'
Als ze klaar zijn met omkleden, gaan ze zwemmen.
'Vergeet niet te douchen' zegt Ali. 'Ik was het helemaal vergeten'. Ze gaan douchen en als ze klaar zijn met douchen, rennen ze meteen het water in. 'Niet te snel rennen', zegt Ali. Maar Achmet is al niet meer te zien. Ali zoekt hem overal. 'Laat maar, ik ga gewoon zwemmen. Ik ga eerst op de glijbaan.'
Ali glijdt als een speer naar beneden. Ali is ook de snelste van zijn school. Toen Ali weer ging glijden, zag hij Achmet opeens.
Ali kwam op een idee. 'Kom we gaan verstoppertje spelen. Ik tel 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ik kom… Waar zal hij zijn? ooooohwww!
Daar is hij, ik heb je al gebuurd.'
'Kom we gaan naar het koude water. Ja kom, we gaan.'
Als ze gaan, zegt een man opeens 'jullie mogen niet'.
'Waarom? Het is te koud.' Ze duwen de man opzij en springen in het koude water. Maar de man haalt ze eruit.
Ze moeten direct het zwembad uit. Pas over twee weken mogen ze weer komen.
En ze hebben ook nog allebei kou gevat.

Lees ook de andere verhalen over de Johannesschool en de Kikker.

Deze mooie bekers kun je winnen als je heel goed kunt zwemmen.

bablu

bablu-manu

hey mensen ik heet bablu maar mijn tweeling broer heet manu
hahahaahahahahahahah
hahaahhahah

Zakss!

Amsterdam West-Side!!

rivi-yo-rivi-yo-cool

yoooooooooooooo man cool he mijn verhaal ik weet ik ben de bom ik heet rivano ja yo piet weet wat ikd oe ja man ik zat ook op school zwemmem lessen en het was erg leuk piet hoor eentje wahaha tsssssssssssssss en nee ik loop niet leeg

verhaal

Manal

whahahah sloterparkbad als naam jij bent gwoon jan hoor jan boelhouwers en rivi is rivano kingswijk jullie zitten allebei bij mij in de klas

rivi

ja be wel