Sloterparkbad zwemparadijs?

Auteur: An van Batum
Het binnenbad in het Sloterparkbad Foto: Beeldbank van het Stadsarchief van de gemeente Amsterdam

Sloterparkbad, een begrip voor “Nieuw West” en niet voor “West” alleen, want het zwembad internationaal bekend door de wedstrijden die er gehouden worden.
Maar niet alles is zo mooi.

De laatste tijd kom ik er minder vaak, omdat er een soort van verwaarlozing optreedt die maar niet opgelost wordt.

De koffie-automaat (beneden) werkt al jaren niet en de glijbaan is al negen maanden niet te gebruiken. De Kruidenbaden zijn buiten werking en als er ‘s avonds Aerobic-zwemmen voor vrouwen is, is de helft van het bad in het donker gehuld, nogal gevaarlijk tijdens het vrij zwemmen daarna.
Op zaterdagochtend is de koffiecorner gesloten, enzovoort.

Jammer, want klagen heeft tot nu toe niet geholpen.

Johnde Haan

John de Haan

Heel,Heeel erg jammer dat het sloterpark gebruikt wordt voor grote feesten nu in october zijn hele grote stukken grond nog steeds een modderbende erg jammer!!!