KunstWest opent C-Lab Galerie

Op vrijdag 19 april van 17.00 uur tot en met 19.00 uur.

Slotermeer

Het onderwerp kunst leent zich bij uitstek voor dialoog en reflectie aangaande menselijke relaties. Door het openen van de C-Lab Galerie krijgt Nieuw-West er een sprankelende expositieplek bij. Een hot-spot waar kunstenaars en bezoekers elkaar ontmoeten. Daarnaast is er ook ruimte voor dialoog, educatie en presentatie.

Stichting KunstWest

Stichting KunstWest

Uniek: Anders dan bij een commerciële galerie gebruikt de stichting KunstWest de commissie die over de verkoop berekend wordt om wijk en buurt gerelateerde kunstprojecten te ondersteunen. Zo introduceert Kunstwest een geheel in de geest van deze tijd een andere en socialere manier van kunstverkoop.

De “Social Gallery” is geboren.

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur

De Galerie is te bereiken onder telefoonnummer 0628954107, email: kunstwest@hotmail.com.

Wat is Stichting KunstWest?
KunstWest is actief op het gebied van kunst en cultuur in Nieuw-West. Een gebied met weinig aandacht voor beeldende kunst. KunstWest is de verbindende factor tussen bewoners en doet dienst als platform voor ontmoetingen tussen professionele kunstenaars en actieve liefhebbers.

Kunsteducatie en talentonwikkeling zijn speerpunten van de stichting. Samen met leerlingen van verschillende scholen wordt gewerkt aan verassende kunstprojecten, Kunstwest ontwerpt eigenzinnige kunst voor de openbare ruimte, organiseert kunstmarkten, geeft teken- en schilderlessen aan kinderen en volwassen en stelt haar sfeer volle ruimte beschikbaar voor workshops, vergaderingen, seminars en feesten.

Bron: Nieuwsbrief Eigenwijks april 2013

Link naar Nieuwsbrief Eigenwijks