Open dag De Honingraat

Met heel veel activiteiten

Auteur: Eigenwijks
Slotermeer

Zaterdag 9 november is het eindelijk zover! Het gloednieuwe Multifunctioneel Centrum De Honingraat aan de Slotermeerlaan 103 opent haar deuren voor iedereen die ervan wil genieten. Kom je ook? Gezellig!

Feest in De Honingraat Logo De Honingraat

Hoera! De Honingraat gaat open. Bij deze nieuwe hotspot van Slotermeer kun je voortaan heerlijke cappuccino’s drinken, alle kranten lezen, een sportles volgen of een creatieve workshop organiseren. Het een is een plek voor vermaak, steun en ontwikkeling op allerlei gebieden. De bibliotheek is al even geopend, in november trekken de andere gebruikers ook in het pand en gaat de horeca open. Reden voor een feestje dus! Op zaterdag 9 november tussen 12.00 en 16.00 is er daarom open huis in De Honingraat. Alle bewoners van Slotermeer en omstreken zijn van harte welkom om dit nieuwe multifunctionele gebouw te ontdekken, mee te doen aan een van de vele workshops, het pand te bekijken en te genieten van lekkere hapjes in de nieuwe horeca.

Zie voor het zeer uitgebreide programma http://honingraat.nl/