Rommelmarkt in en om de Multibox

Laatste voor de zomervakantie!

Grijp je kans: op zondag 24 juni is er weer een gezellige rommelmarkt in het Huis van de Wijk Slotermeer. Volop snuffelen en spulletjes kopen ‘voor weinig’ aan de Jan de Louterstraat 19 van 11.00 tot 15.00 uur.

Voor de tweede keer is de markt ook in de voortuin van het Huis van de Wijk. Daardoor zijn er nog veel meer standhouders dan normaal en dus een hoop extra spullen te bewonderen! Het staat weer vol met tafeltjes vol zelfgemaakte kaarten en sieraden, tweedehands kleding, schoenen en speelgoed. Veel spullen zijn te koop voor bedragen tussen de 0,50 eurocent en 5 euro, met een enkele uitschieter van producten die nog wel heel goed en bruikbaar zijn. Maar ook tv’s en leren jassen gaan voor een leuk prijsje weg bij de rommelmarkt van Christa en Nico.

Het is altijd heel snel gezellig op de markt, onder meer door de Hollandse hits die op de achtergrond klinken en door Greet en Karel. Die zijn met hun wereldberoemde gehaktballetjes en heerlijke tosti’s ook altijd van de partij. Daarnaast verrast Saida ons weer met heerlijke Marokkaanse hapjes, zoals haar verrukkelijke loempia’s. Goed om te weten is dat bij de laatste rommelmarkt haar hapjes zo populair waren, dat ze binnen ‘no time’ uitverkocht waren!

Blij met markt
In een tijd waarin bezuinigingen aan alle kanten op de bevolking drukken is een markt waar mooie spulletjes voor een billijk bedrag te koop zijn hard nodig. Eigenwijks, die het Huis van de Wijk Slotermeer beheert, is blij met dit goede initiatief van bewoners om iedere laatste zondag van de maand een rommelmarkt te organiseren.

Volgende markt in september
De volgende rommelmarkt is op zondag 30 september. Dan hopen we iedereen weer te zien op onze gezellige markt. Tot 24 juni en anders alvast een fijne zomer gewenst!

Ingrid Vadkerti

Tafel