Goochelen met het Sierplein

Alles in de verleden tijd. Ra, ra, hoe kan dat?

Meteen een gezellige drukte op het Sierplein wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, 19 mei 2010 Door: Jan van Zijp

Westerpost

Enigszins verbaasd om 10 uur in de ochtend, in de Westerpost, las ik “Vandaag, woensdag 19 mei, om elf uur was het zo ver. Wethouder Paulus de Wilt sneed de eerste kilo biologische kaas aan.”

Met eigen ogen

Alles in de verleden tijd. Ra, ra, hoe kan dat? Mijn vrouw zei: “Dat wil ik zien.” Ik zei: “Op naar Hans Klok.”
We kwamen te laat om de echte opening te zien, maar het mooie weer en de gezellige drukte op de nieuwe markt maakte veel goed.

De Siermarkt siert Slotervaart wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, 19 mei 2010

De Siermarkt siert Slotervaart wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, 19 mei 2010 Door: Jan van Zijp

An van Batum

Opening markt Sierplein