Burgemeester Röellschool

Auteur: Ruurd Bosma

Ik heb op deze school gezeten en voor zover ik mij dat kan herinneren was dat een hele leuke tijd

Voetbal bij de Röellschool wie, wat, wanneer, waar Foto: collectie Ruurd Bosma

Voetbal bij de Röellschool wie, wat, wanneer, waar Foto: collectie Ruurd Bosma Door: Ruurd Bosma

Er staan herinneringen beschreven over de Burgemeester Roëllschool. Klik hier en lees het verhaal. Ik heb ook op deze school gezeten en voor zover ik mij dat kan herinneren was dat een hele leuke tijd. In de 5e en 6e klas hadden we meester Jak.
In de middagpauze was het meestal voetballen op het grote plein voor de school aan de kant van de lagere klassen. Er is een keer door iemand een foto genomen van de voetballers en die foto kwam ik laatst tegen toen ik met stamboomonderzoek bezig was. Een paar namen weet ik nog omdat we in dezelfde klas zaten en ook lid waren van voetbalvereniging Slotermeer die op sportpark De Eendracht speelde. De club heeft trouwens niet erg lang bestaan.
Op de eerste rij v.l.n.r. Guus Goens, Ruurd Bosma (ikzelf dus), Robbie Visser, Hans de Borst en Anne Schotanus. Op de achterste rij de 4e van rechts Johnny van Duikeren. Ik denk dat de foto gemaakt is in 1962 of 1963.

Ruurd Bosma

Re: Oude vriend?

Hallo Simon, een beetje laat en ik hoop dat je deze site nog wel eens bekijkt. Ik ben inderdaad degene waar je het hieronder over hebt.

Ik heb nog weleens gedacht hoe het nu met je gaat. Ik zou het wel leuk vinden om weer contact te hebben. Was een leuke tijd (Noorwegen, Joegoslavie en niet te vergeten de Black Sabbath boot). Ik heb het nog op film staan en daar kijk zo nu en dan nog wel eens naar.

Simon Smit

Oude vriend?

Ben jij de Ruurd Bosma waar Paul Bruinsma, Peter Smits en ik (Simon Smit) nog lange tijd mee zijn omgegaan? Later ben je getrouwd en ik meen naar Zaandam verhuisd.