REINA PRINSEN GEERLIGSSTRAAT

Weer een reactie uit deze straat

Slotermeer
Afscheidsfoto klas 6 St. Liduina School De klas van juffrouw Nieuwboer - foto: collectie Marijke Reijne

Marijke Heijne stuurde als reactie op het verhaal Reina Prinsen Geerligsstraat 15 deze foto's in.

Bij het verhaal Reina Prinsen Geerligsstraaat 15 kwam de naam Hogenes voorbij die mij bekend voorkwam.
Mijn naam is Marijke Heijne. Ik heb in de Hermanes Coenradistraat gewoond en heb op de St. Liduina School gezeten aan het Jan de Louterpad. In de 6e klas (1960) zat ik bij Juffrouw Nieuwboer in de klas, waar ook een Marian Hogenes zat. Op de afscheidsfoto van de 6e klas staat zij links voor, ik ben de derde van rechts voor.
Op de achterkant van deze foto staan alle namen.

Ook heb ik nog een foto van een schoolreisje in dat jaar 1960. Drie dagen waren we in Renkum met Juffrouw Brugman waarbij ik in de eerste klas heb gezeten. Het waren leuke schooljaren waar ik vele herinneringen aan heb in Slotermeer.

Gepubliceerd op 28 december 2012

De achterkant van de foto