Ad van Dam (Groen Links)

Prettig samen wonen, daar gaat het om!

Ad van Dam (Groen Links) Ad van Dam (Groen Links)

Ik woon alweer zo’n negen jaar in Slotermeer. Daarvoor woonde ik in verschillende wijken van Amsterdam. Er is veel gebeurd de laatste jaren in Amsterdam en helaas niet alleen prettige dingen. De belangrijkste opdracht die we als Amsterdammers hebben is om als bewoners prettig met elkaar samen te wonen, te werken en te leven. Ik vind dat GroenLinks dat goed aanpakt. Je moet mensen de mogelijkheden bieden allemaal deel te kunnen nemen aan die samenleving. Niet dwingen, maar mensen serieus nemen en kansen bieden. Wanneer je het naar je zin hebt in je stad en wanner je daar prettig woont en werkt, wil je daar ook investeren, wil je er vaak zijn, wil je vrienden maken, wil je mensen leren kennen, wil je je buurt schoonhouden en zelf verantwoordelijkheid nemen. Voorwaarden om prettig te wonen, betekent naar mijn idee, dat je in een goed huis woont, dat er kwaliteitswinkels in de buurt zijn, dat er gezellige cafeetjes zijn en andere culturele mogelijkheden. Maar ook veel groen om lekker te wandelen en tot rust te komen. Wat dat betreft hebben we niet te klagen in Geuzenveld/Slotermeer. Ik ben er trots op hier te wonen en ik wil me graag met u vanuit GroenLinks voor ons stadsdeel inzetten.
Ad van Dam

Terug naar politiekelink