Mijn tijd met Zangtheatergroep Cantare

Het terugkomen naar Amsterdam - wonen in Osdorp - heeft mijn leven enorm in positieve zin veranderd

Back to Basic uitvoering op 26, 27 maart en 2, 3 april 2011 in het Wellant College Amsterdam Foto: R.F./A. Florijn

In zeven jaar tijd ben ik een heel ander "vrolijker" en actiever mens geworden. Ik heb leren omgaan en accepteren wat ik wel en niet kan met mijn handicaps. En wat ik wel kan is veel meer dan ik ooit had kunnen dromen. Dat heeft te maken met de vele nieuwe vrienden en hernieuwde vriendschappen, reacties en verhalen op de site van het Geheugen van West, maar ook omdat ik iemand ontmoet heb die me zangles is gaan geven.

Na een jaar zangles ging ik begin november 2010 een kijkje nemen bij Zangtheatergroep Cantare. Het bleef niet bij kijken, ik mocht die avond gelijk meezingen met het koor ... en er werd me gevraagd of ik volgende week weer kwam.
Na een maand werd ik lid van de Zangtheatergroep Cantare. Wat een leuke wending in mijn leven "zingen en dansen" daar word je toch blij van. Nee, ik zing niet solo, met het koor meezingen en acteren vind ik veiliger.
Zachtjes aan kreeg ik door dat ik midden in de voorbereidingen voor een nieuw Cantare-programma zat en traden wij eind maart en begin april 2011 op in vier voorstellingen.
Ik zou iedereen voor gek verklaard hebben als ze me dit voorspeld hadden maar 'wat een geweldige ervaring!'
Ik hoop nog jaaaaaaaaren mee te mogen zingen en dansen bij Cantare.

De website van Zangtheatergroep Cantare: http://www.cantare.nu

Anita in actie bij 'Maske in Blau' Foto: R.F. Florijn

MG

__

Wat heerlijk dat je er zo van geniet! En ik hoop dat iedereen die dit leest geinspireerd raakt door je bevlogenheid!
Ik was in voorjaar 2011 bij een van de voorstellingen, en vond het prachtig! :)

Elizabeth Fasol

Mijn tijd bij Cantare

Tja ik ben al weer een jaar of 5 lid bij Cantare. Ook ik heb het daar vreselijk goed naar mijn zin. Leuke groep. Fijn zingen elke dinsdag en... als klap op de vuurpijl dus elk jaar een voorstelling. Vorig jaar wat teleurstellend vanwege een klein financieel probleempje, maar in september 2012 gaan we er weer volop tegenaan in de Meervaart met Boarding Now. Het is alleen jammer dat we nog steeds geen mannen genoeg hebben. We zitten echt te wachten op iemand die (bijvoorbeeld) Marius (uit Les Miserables) kan zingen. Kom mannen Kijkt u eens op onze site. Het is echt heel gezellig bij www.cantare.nu