De Nieuwe boekhandel

Programma

- Auteursbezoek Toine Heijmans en Christiaan Thijm, donderdag 27 oktober
De heren, die zich alvast erg nerveus maken voor deze avond, signeren en lezen voor. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis, aanmelden is prettig voor ons.

- Feest van een klant, zaterdag 29 oktober
Wij vinden alle dagen leuk om te werken, maar zaterdag is voor ons toch wel de allerleukste dag. Vandaag wordt het extra gezellig.

- Koken met de tajine, workshop, zaterdag 5 november
Uit de vele keukens die Bos en Lommer rijk is, kiezen wij vandaag de Marokkaanse. Annelies Dollekamp schreef hierover een goddelijk boek: De Kookkaravaan.
Aanvang: 14.00 uur, toegang is gratis, en aanmelden handig.

- Bos en Lommer Breit, zaterdag 12 november
Al gehoord van het boek Kerstballen breien, dat campy boek met op de voorkant die twee leuke mannen in hun zelfgebreide truien? Leer nu ook breien in
De Nieuwe Boekhandel.
Kosten € 55,- voor twee lessen. Charlotte de Vries (twitter @charlottedvdr) neemt alle materialen mee. Tijd: 14.00 uur.

- De Nieuwe Leeskring bespreekt Hella Haasse, woensdag 16 november
We grijpen ook af en toe terug naar een klassieker. Deze keer bespreken we Heren van de thee,uit het indrukwekkende oeuvre van Hella S. Haasse. Wil je meepraten? Meld je aan in de winkel of via een mailtje, kosten € 7,50. Voor een drankje en wat lekkers wordt gezorgd. Tijd: 19.00-21.00 uur.

- Spectaculaire presentatie Groeten is gratis, zaterdag 19 november
Hèt boek over Bos en Lommer en De Nieuwe Boekhandel! Vier de spectaculaire lancering van het boek van Monique Burger mee op zaterdag 19 november, van 17.00 tot 19.00 uur. Met muziek van de Polar Twins!

- PinkWest meets De Nieuwe Boekhandel, zondag 27 november
Alle holebi’s uit West ontmoeten elkaar vandaag in De Nieuwe Boekhandel, en lezen voor uit hun favoriete boeken. Ook presenteert De Nieuwe Boekhandel de PINK Top 5! De winkel is deze zondag voor iederéén geopend, van 13.00 tot 17.00 uur.

- Lezing Karin Anema, donderdag 8 december
Over haar nieuwste boek Anders dan Afrika – Een reis naar het hart van Ethiopië. Vanavond is ze in De Nieuwe Boekhandel.

Bekijk meer afbeeldingen

Genomineerd in 2011  <p>Ook u kunt stemmen:<a href="http:// www.denieuweboekhandel.nl"> www.denieuweboekhandel.nl</a></p>

Genomineerd in 2011