De Nieuwe Liefde LIVE

Publieksprogramma’s dit najaar ook online te volgen

Theater De Nieuwe Liefde Foto: uit persbericht

De Nieuwe Liefde - Debat Bezinning Poëzie
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam

Vanaf 13 september is een deel van De Nieuwe Liefde programma’s live te volgen en terug te kijken via streaming. De kenmerkende thema’s en inhoud wordt daarmee vanuit de Grote Zaal toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. Dit sluit naadloos aan op de missie van het De Nieuwe Liefde; het visioen van een betere wereld uit te dragen, mensen op basis daarvan te verbinden en een ethisch appèl te doen op iedereen om zich daarmee te verbinden.
Meerdere camera’s registreren de programma’s in HD kwaliteit. Iedereen kan via mobiele telefoon, tablet en pc de streaming volgen en terugkijken. De Nieuwe Liefde maakt programma’s op het gebied van ethiek, filosofie, cultuur, religie en politiek, die het publiek aan het denken zetten, wakker schudden en bemoedigen. Directeur Franck Ploum: ‘we willen met de streaming zoveel mogelijk mensen bereiken, het is een eigentijdse versterking van ons bestaande aanbod.’

De volgende programma’s zijn LIVE
 Vr 13 sept - 18.00 uur » Café De Nieuwe Liefde
 Di 17 sept - 20.00 uur » Voorbij het neoliberalisme
 Wo 25 sept - 20.00 uur » Joost Divendal lezing-journalist 4.0
 Wo 02 okt - 20.00 uur » Wat is wijsheid - Liefde
 Zo 27 okt - 16.00 uur » De poëzie van Annie M.G. Schmidt
 Zo 03 nov - 11.00 uur » Ekklesia dienst
 Zo 17 nov - 14.00 uur » Vreemdeling in Nederland
Gedurende de pilotfase dit najaar stelt De Nieuwe Liefde de streaming (vanaf 13 september!) beschikbaar via http://denieuweliefde.com/live. Ook het archief is hier te raadplegen. (Online) publiek kan meepraten via #DNLlive.

Logo

Logo