Het Amsterdam Talent Event

13 juni Centrum Kijkduin

1 Fan

Het Amsterdam Talent Event is een super leuk en inspirerend evenement waarbij enthousiastelingen van verschillende disciplines bij elkaar komen om zich te presenteren. Het Amsterdam Talent Event is voor enthousiastelingen uit de buurt die hun talent verder willen ontwikkelen in samenwerking met enthousiaste professionals.

Amsterdam Talent Event Bron: Amsterdam Talent Event, 2015

Open Podium
Deze ongekende en ambitieuze buurt-talenten en/of amateurkunstenaars van verschillende disciplines krijgen een podium voor eigen talent en enthousiasme!  Het Amsterdam Talent Event is een open podium waar ruimte is voor improvisatie door  enthousiastelingen. Ook de bezoekers kunnen deelnemen.

Onder leiding van een regisseur wordt verborgen talent uit de buurt zichtbaar gemaakt, waarbij direct het talent gezien, gehoord en/of geproefd wordt. Bezoekers kunnen aansluiten en meedoen, bijv. aan een live percussie workshop en of een inspirerend karaoke, dans of DJ activiteit.

Het Amsterdam Talent Event steunt hiermee lokaal talent tot ontwikkeling en stimuleert het overbrengen van waardering, erkenning en respect.

Je hoeft niet perse talent te hebben, je kunt ook gewoon naar talent komen kijken omdat het leuk is!

De disciplines die aan bod komen worden vanuit enthousiasme en ambitie aangeboden met o.a: food court, fashion design/show, creatief atelier, zang, dans, DJ's, live JamSpot, salsa & bachata presentatie, alle ongekende talenten uit de buurt: de Gibraltarbuurt en omstreken!

Adres en tijden
Het Amsterdam Talent Event vindt plaats op zaterdag 13 juni in de tuin van Centrum Kijkduin te Kijkduinstraat 17.
Aanvang van het ATE is 14.00 uur en eindigt om 19.00/ 20.00 uur.
Bij slecht weer vindt het evenement binnen plaats.

Programma en informatie
Kijk voor het programma en meer informatie op de  Facebook-pagina van het Amsterdam Talent Event.

Het Amsterdam Talent Event is een initiatief van Felipe Alvarez, vrijwillige oprichter, conceptontwikkelaar en uitvoerder van eigen initiatieven vanuit TalentShare.nl
Samen met verschillende stakeholders, supporters van het Amsterdam Talent Event zoals de buurtcommissie, stadsdeel west, ABC-Alliantie, gedreven buurt-vrijwilligers, organisaties, Centrum Kijkduin en stichting Cordaan maken wij ongekend buurt-en stad talent bekend!

Voor meer informatie neem contact op met
Felipe Alvarez