De favoriete plek van ... Latifa

Verteller: Latifa
Bos en Lommer

Als opdracht (prestatie) voor school verteld Latifa uit klas 2B2 van het Nova-college over haar favoriete bakker in Bos en Lommer. Na wat twijfels bij de bakker mocht Latifa ook binnen foto's nemen.

Bakker Al Maghrib Bij deze warme bakker aan het Gulden Winckelplantsoen tegenover het Bos en Lommerplein, kun je brood, croissants, worst, drinken, snoep, chips en nog veel meer halen.

Hier kun je allerlei soorten brood uitkiezen. Je hebt stokbrood,
marokkaans brood en gesneden brood. Daaronder zie je nog een rek met allerlei soorten broodjes en gebakjes.

Dit is de kassa. Hier word alles afgerekend. Daarnaast staan twee
spaarpotten, daar kan men geld in stoppen. Dat geld word naar de arme landen gebracht. Met behulp van dat geld kunnen de armen geholpen worden.