Whit Parker

Auteur: Whit Parker

Hallo, ik heet Whit Parker. Ik zit in groep 8 van de school Veerkracht.

Mijn school zit op Slotermeerlaan 160. Ik ben heel trots dat we net een nieuw schoolgebouw hebben gekregen. En ik vind het prachtig. De buurt waar mijn school ligt is heel fijn. Het duurt twee minuten om naar Plein 40-45 te lopen en soms ga ik daar naar toe met mijn vrienden. Dus ik vind dat erg tof. Het enige wat ik mis is een voetbalveld op ons plein. Dat hebben we helaas niet. Op zaterdag ga ik naar voetbal. Ik zit namelijk bij ZSGOWMS. Zo heet mijn voetbalvereniging. Mijn zusje zit in groep 1 van Veerkracht en mijn broertje in groep 7. Ik speel heel graag met mijn broertje en ik ben heel blij dat ik een broertje heb. Ik vind voetbal heel erg leuk. Ik wil graag naar het Amsterdams Lyceum, omdat de leraren heel aardig zijn en omdat het gebouw heel oud is. Daar ga ik waarschijnlijk heen met een vriend. Dat is ook heel leuk. Ik wil later in een buurt werken met veel aardige mensen. Maar voor nu ben ik heel blij met mijn schoolbuurt. En tot slot nog een ding wat cool is vind ik al die buitenlandse mensen. Er zijn veel Marokkanen, veel Turken en ook wel veel Afrikanen. Ik vind het cool om te zien hoe al die mensen samen leven en vrienden met elkaar zijn. Ik vind mijn buurt heel tof.