Bella Abolenskii

Hallo, mijn naam is Bella Abolenskii. Ik zit op basisschool Veerkracht. Mijn school staat in de Slotermeerlaan 160.

Het is voor mij heel makkelijk om naar school te komen en te gaan want ik woon naast min school. Ik weet dus veel over deze buurt en ook over de school. Mijn zus heeft er ook opgezeten. Mijn school is nog maar en paar maanden nieuw, omdat het heel lang verbouwd werd. Om mijn school zijn er ook veel dingen zoals: een grote speeltuin, het Johan Cruyffveld, iets verderop bij Plein 40-45 is er een groot winkelcentrum. Ik heb dus, zoals ik al zei, een zus, maar daarnaast ook een klein broertje. Hij is nog maar drie jaar.

Ik zit in groep acht en ik moet bijna naar de middelbare school. Ik heb al heel wat scholen bezocht en ik heb ook een paar waar ik graag naar toe wil. Naast school heb je natuurlijk ook weekend. In het weekend begin ik altijd met een voetbalwedstrijd op zaterdag. Zondag is een soort van huiswerkdag/uitrustdag. En dan is het weekend weer voorbij en gaan we gewoon weer naar school.